LD "Zec" D.Motičina

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Home

25. redovna sjednica Skupštine društva

Danas (29.3.2021.g.) je održana 25. po redu godišnja skupština ujedno i redovna Izborna skupština Lovačkog Društva "Zec" Donja Motičina. U jutarnjim satima lovci su se okupili na lovačkoj kući u Donjoj Motičini kako bi odradili redovno proljetno prebrojavanje divljači.

Nakon prebrojavanja održana je sjednica Skupštine, izvješće o radu udruge u proteklom periodu podnio je predsjednik Dragan Zlosa, te istaknuo kako je zadovoljan sa proteklim petogodišnjim radom Predsjedništva a i svih ostalih članova. Napomenuo je kako je izuzetno ponosan na međuljudske odnose u društvu, također se osvrnuo na odličnu suradnju sa Općinom i Načelnikom Željkom Kovačevićem. O lovnim aktivnostima i odstrelu te radovima u lovištu nazočne je upoznao lovnik Davor Vrabac te se osvrnuo na prošlu godinu i zahvalio se svim članovima na njihovoj lovačkoj disciplini i etici. Financijsko izvješće podnio je blagajnik Mladen Peršić .

U nastavku rada skupštine izabran je predsjednik društva Dragan Zlosa te članovi predsjedništva društva Davor Vrabac - lovnik, Tomislav Dološić – tajnik, Mladen Peršić – blagajnik i Zvonko Valenčak.

Nakon izbora radnih tijela društva doneseni su akti za rad društva u ovoj godini, Plan rada s planom gospodarenja i financijski plan.

Po zaključivanju rada skupštine nazočnim lovcima uručeni su prsluci koje je sponzorirala tvrtka Prijevoz i trgovina Tomislav i Slavko Uremović.

 

 

FOTO - lovački uspjesi 2020/21

FOTO - nadzorna kamera

FOTO - skupni lov 2020.g.

Baner