LD "Zec" D.Motičina

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Home

Vladimir Patajac

Vladimir Patajac - Pajdina

Već u ranoj mladosti postao je lovac Lovačkog društva  „Kuna“ Đurđenovac gdje je obnašao odgovorne dužnosti, da bi zajedno sa još deset entuzijasta osnovao Lovačko društvo „Zec“ Donja Motičina, u kojem je obnašao dužnost lovnika do posljednjeg trenutka svog života. Duboko u našem Vladi živjela je naša slavonska ravnica.

Ne samo kroz brigu oko uređenja lovišta, uzgoja i zaštite divljači, za što je dobio i najviša priznanja Hrvatskog lovačkog saveza, već se i kao branitelj domoljub uključio u obranu domovine, u kojoj je aktivno sudjelovao kao časnik u 132. br. HV-a.

U 51. godini života prestalo je kucati srce našeg dragog Vlade, lovnika Lovačkog društva „Zec“ Donja Motičina i predsjednika Kinološkog društva „Našice“ iz Našica. Mi lovci iz Donje Motičine ostali smo bez istinskog prijatelja i čovjeka koji je više od 25 godina svog života podario lovu, lovstvu i lovnoj kinologiji. Mnogim mladima bio je primjer u lovu, a eventualne nesporazume rješavao je miroljubivo uz maksimalnu toleranciju.

Svi mi članovi Lovačkog društva „Zec“ iz Donje Motičine postali smo siromašniji za čovjeka koji je mnogo pridonio našim zajedničkim željama, koji je uvijek pomagao i nesebično želio pomoć. Sa velikim strpljenjem prenosio je svoja lovačka, kinološka ali i životna znanja nama kolegama. Stoga mu još jednom želimo reći veliko hvala za sve što je za nas a i ostale lovce s našičkog kraja učinio. Njegov lik živjet će u nama dok i sami budemo živjeli.

Počivao u miru u sjeni vječnih lovišta!

 

 

 

FOTO - lovački uspjesi

FOTO - nadzorna kamera

FOTO - skupni lov 2019.g.

Baner