LD "Zec" D.Motičina

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Najnovija događanja u LD "Zec" D.Motičina

Skupni lov 22.11.2020.g.

E-mail Ispis PDF

Više...
 

Otvorenje lovne sezone 2020./2021

E-mail Ispis PDF

8. studenog 2020.g. službeno je otvorena lovna sezona na sitnu divljač skupnim lovovima. Tradicionalno su u lovu bili gosti LD "Srndać" iz Đakovačkih Selaca, predvođeni predsjednikom LS Osječko-baranjske županije, Zlatkom Stolnikom i članovi LD "Krndija" iz Našica.  Prije doručka nazočnima se obratio domaćin, predsjednik LD "Zec", Dragan Zlosa, pozdravio sve nazočne i zaželio svima ugodno druženje.

Više...
 

Nastavak planiranih radova

E-mail Ispis PDF

14. rujna započeli su radovi na izgradnji pecare na lovačkoj kući. Voditelj projekta je naš član Siniša Knežević a pobočnici oni koji stignu. Sredstva za izgradnju iste osigurala je Općina Donja Motičina.

Više...
 

20. festival "Dani slavonske šume"

E-mail Ispis PDF

I ove godine održan je 20. jubilarni festival "Dani slavonske šume". Ovaj puta na središnjem gradskom trgu u Našicama te zbog epidemije u znatno manjem izdanju. Ove godine nije bilo natjecanja u kuhanju čobanca, ali su naši članovi sudjelovali u 7. humanitarnoj manifestaciji "Mali grad velikog srca".

Više...
 

Radne akcije u lovištu

E-mail Ispis PDF

Početkom ljeta nastavljeni radovi u lovištu. Postavljen čardak, pokošene prosjeke, dovezena drva, postavljen novi most, uklanjani stršljeni sa čeka ...

Više...
 

Dan Općine Donja Motičina

E-mail Ispis PDF

19. lipnja povodom proslave Dana Općine Donja Motičina, članovi društva hodali su u svečanoj procesiji i sudjelovali na svetoj misi.  21. lipnja naši lovci: Josip Batrac, Matija Knežević, Mladen Peršić i Davor Vrabac i ove godine su uspješno odvozili rekreativnu biciklijadu od Donje Motičine preko Gornje Motičine, Seone do lovačke kuće, gdje je smo kao domaćini svim sudionicima priredili osvježenje i prigodan ručak. U pripremi ručka sudjelovali su i članovi LD "Kuna" Đurđenovac i LU "Jelen" Našice, a glavni kuhar bio je Igor Vrabac.

Više...
 


Stranica 2 od 3

FOTO - lovački uspjesi 2020/21

FOTO - nadzorna kamera

FOTO - skupni lov 2020.g.

Baner

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 8 

Korisni linkovi:

Baner
Baner
Baner
Baner

Lovidba u svibnju

Baner
LISICA, ČAGALJ, TVOR, MUNGOS, KRMAČA, cijelu godinu, osim ženke kad je visoko bređa ili dok vodi mladunčad