LD "Zec" D.Motičina

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Najnovija događanja u LD "Zec" D.Motičina

Radne akcije u lovištu

E-mail Ispis PDF

Početkom ljeta nastavljeni radovi u lovištu. Postavljen čardak, pokošene prosjeke, dovezena drva, postavljen novi most, uklanjani stršljeni sa čeka ...

Više...
 

Dan Općine Donja Motičina

E-mail Ispis PDF

19. lipnja povodom proslave Dana Općine Donja Motičina, članovi društva hodali su u svečanoj procesiji i sudjelovali na svetoj misi.  21. lipnja naši lovci: Josip Batrac, Matija Knežević, Mladen Peršić i Davor Vrabac i ove godine su uspješno odvozili rekreativnu biciklijadu od Donje Motičine preko Gornje Motičine, Seone do lovačke kuće, gdje je smo kao domaćini svim sudionicima priredili osvježenje i prigodan ručak. U pripremi ručka sudjelovali su i članovi LD "Kuna" Đurđenovac i LU "Jelen" Našice, a glavni kuhar bio je Igor Vrabac.

Više...
 

Lovački uspjesi 2020.g.

E-mail Ispis PDF

Lovački uspjesi 2020/2021

Više...
 

Normalizacija i u lovištima

E-mail Ispis PDF

Ublažavanjem antiepidemijskih mjera, i lovci se okreću poslovima u lovištu koji su karakteristični za ovo doba godine. Naime članovi društva su uz pomoć prijatelja obradili zemljišta te posijali kukuruz za divljač. Kose se lovačke staze, prosjeke i putevi, popravljaju se čeke, čiste pojilišta.

Više...
 

Dopušten je pojedinačan lov!

E-mail Ispis PDF

Nastavno na dopis HLS broj: 01-390/20. od 02.04.2020. i više upita županijskih stožera civilne zaštite te lovačkih udruga, obavještavamo vas kako je Stožer CZ RH suglasan sa prijedlozima u navedenom dopisu HLS u dijelu koji se odnosi na pojedinačan lov u svrhu zaštite poljoprivrednih dobara i provođenje lovnih aktivnosti (nadzor i čuvanje lovišta, hranjenje divljači u lovištima) uz strogo pridržavanje mjera socijalnog distanciranja i samozaštitnog ponašanja po preporukama HZJZ o osobnoj higijeni. Više detalja ...

 

 

Zabrana lova!

E-mail Ispis PDF

Prenosimo obavijest Stožera civilne zaštite kako su lov i ribolov do daljnjega zabranjeni, kojeg je zaprimio Lovački savez osječko-baranjske županije. Dozvoljena je samo briga o divljači u vidu hranidbe, čuvanja lovišta, obavljanja lovočuvarske službe i sl. Više na stranicama LS OBŽ, obavijest HLS-a.

 


Stranica 4 od 5

FOTO - lovački uspjesi 2020/21

FOTO - nadzorna kamera

FOTO - skupni lov 2020.g.

Baner

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 8 

Korisni linkovi:

Baner
Baner
Baner

Lovidba u siječnju

Baner
LISICA, ČAGALJ, TVOR, MUNGOS, KRMAČA, cijelu godinu, osim ženke kad je visoko bređa ili dok vodi mladunčad